Jobba här

Mårdens förskola i Söderhamn söker en Förskolechef.

Huvudman för Mårdens förskola är Norrtullkyrkan i Söderhamn. Vi anser att det kristna budskapet väl överensstämmer med den värdegrund som finns beskriven i Lpfö 98 som är grunden för vår verksamhet. Vi tror att det är berikande för barn att vara i en miljö där den kristna tron utgör en naturlig del av livet, samtidigt som vi uppmärksammar och respekterar våra familjers olika religioner och livsåskådningar.

Kommunen har full insyn i vår verksamhet och är vår tillsynsmyndighet. Vi följer på alla plan Söderhamns kommuns riktlinjer för barnomsorg. Vi har vår förskola på Styrmansgatan i centrala Söderhamn. Förskolan har plats för 36 barn. Barnen är 1-5 år och uppdelade efter ålder i de två avdelningarna Pärlan och Diamanten.

Norrtullkyrkan, huvudman för Mårdens förskola, är en livaktig, numera mycket internationell pingstförsamling. Vi vill att vår kyrka ska vara öppen för alla – medlemmar, sökare, troende, icke troende, alla åldrar och nationaliteter. Gemenskap, glädje och delaktighet är våra ledord.

Vi söker en Förskolechef med rätt behörighet. Chefsdelen är 25%, resten 75% är arbete i barngrupp. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att du delar våra kristna värderingar.

Du bemöter barn, vårdnadshavare och kollegor på ett professionellt, positivt sätt och bidrar till förskolans goda rykte.

Vi tillämpar 6 mån provanställning och individuell lönesättning.

Ansökan sker genom att du senast 14 januari 2018 e-postar ett personligt brev med referenser till oss.

Kontaktpersoner:
Astrid Wiström, 0705327678

E-post, dit du skickar din ansökan info@soderhamnpingst.se