Jobba här

Mårdens förskola i Söderhamn söker en ny medarbetare, en förskollärare.

Huvudman för Mårdens förskola är Norrtullkyrkan i Söderhamn. Vi anser att det kristna budskapet väl överensstämmer med den värdegrund som finns beskriven i Lpfö 98 som är grunden för vår verksamhet. Vi tror att det är berikande för barn att vara i en miljö där den kristna tron utgör en naturlig del av livet, samtidigt som vi uppmärksammar och respekterar våra familjers olika religioner och livsåskådningar.

Kommunen har full insyn i vår verksamhet och är vår tillsynsmyndighet. Vi följer på alla plan Söderhamns kommuns riktlinjer för barnomsorg. Vi har vår förskola på Styrmansgatan i centrala Söderhamn. Förskolan har plats för 36 barn. Barnen är 1-5 år och uppdelade efter ålder i de två avdelningarna Pärlan och Diamanten.

Söderhamn är en vacker stad mitt i Sverige. Här har du nära till allt! Bär och svampskogar, en av Sveriges vackraste (men stenigaste) skärgård, fina havsbad, underbara sjöar, stort utbud på bra och billigt boende på ett kort avstånd från större städer såsom Gävle, Uppsala och Stockholm.

Norrtullkyrkan, huvudman för Mårdens förskola, är en livaktig, numera mycket internationell pingstförsamling. Vi vill att vår kyrka ska vara öppen för alla – medlemmar, sökare, troende, icke troende, alla åldrar och nationaliteter. Gemenskap, glädje och delaktighet är våra ledord.

Vi söker i första hand legitimerad förskollärare men välkomnar förstås även sökande som har förskollärarexamen och väntar på legitimation. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att du delar våra kristna värderingar.

Du kommer ingå i ett arbetslag som hjälper och inspirerar varandra. Vi vill att alla medarbetare tar ansvar för att ständigt utvärdera och utveckla både sin roll och verksamheten. Du ser både barnens och gruppens lärande, planerar, dokumenterar, följer upp och utvecklar verksamheten.
Du bemöter barn, vårdnadshavare och kollegor på ett professionellt, positivt sätt och bidrar till förskolans goda rykte.
Tjänsten som förskollärare hos oss är heltid, tillsvidare. Vi tillämpar 6 mån provanställning och individuell lönesättning.
Ansökan sker genom att du e-postar ett personligt brev med referenser till oss. Vi vill att du också bifogar ett utdrag ur polisregistret www.polisen.se

Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse

Kontaktpersoner:
Maria Perzon, förskolechef,  0703000805
Anders Ramstrand, ordförande, 0702879025

E-post, dit du skickar din ansökan info@mardensforskola.se

Vi ser framemot att just Du söker och att få träffa Dig!